Call of Duty Warzone Evenementen

Call of Duty Warzone van Activision is een van de nieuwste Battle Royales. Deze Battle Royale brengt realistische oorlogsvoering naar jouw scherm. Dit blijkt ook een groot succes. Miljoenen mensen spelen dagelijks met anderen tegen elkaar in Verdansk. Hoe leuk is het dan ook om samen met anderen op locatie te spelen? Wij brengen dan ook dit competitieve plezier op lokaal niveau naar jou in de vorm van een toernooi.

Esportslokaal ondersteunt in alles!

Voorbereiding

Esportslokaal verzorgt de complete voorbereiding van het Call of Duty Warzone evenement. Wij zorgen voor een online inschrijfomgeving, helpen met de juiste promotie en schrijven het draaiboek!

Het evenement

Onze Call of Duty Warzone evenementen bestaan uit killraces dit kan van 1v1 tot aan 4v4. Geschikt vanaf 8 personen. Wij helpenbij de op- en afbouw, zijn aanwezig voor speluitleg, begeleiding en monitoring van jou Call of Duty Warzone toernooi.

Iedereen is een winnaar

Ondanks dat er maar een de winnaar kan zijn betekent het niet dat er maar één iemand met een prijs naar huis gaat. Esportslokaal zorgt ervoor dat naast de winnaar, iedereen een leuk aandenken heeft!

Plezier

Esportslokaal brengt competitief plezier naar jou! Onze enthousiaste eventbegeleiders zorgen voor een plezierige sfeer tijdens jouw Call of Duty Warzone toernooi. Zij zullen ervoor zorgen dat er nog een lange tijd over het Warzone evenement gesproken zal worden.