FIFA Evenementen

Immens populair is natuurlijk het spel FIFA van EA. Jong en oud zijn dagelijks online tegen elkaar aan het voetballen. Ook de Edivisie, de online versie van de Eredivisie, helpt mee aan deze populariteit. Hoe leuk is het dan ook om tegen elkaar op locatie te spelen in de vorm van een toernooi of competitie? Een FIFA toernooi op de lokale voetbalvereniging of een competitie onder collega’s die wekelijks op de vrijdagmiddag borrel gespeeld wordt. Er zijn genoeg manieren om dit competitieve plezier op lokaal niveau naar jou toe te brengen!

FIFA toernooi competitie esports lokaal

Esportslokaal ondersteunt in alles!

Voorbereiding

Esportslokaal verzorgt de complete voorbereiding. Zo zorgen wij voor een online inschrijfomgeving, helpen we jou met de promotie en schrijven we een draaiboek. Natuurlijk zorgen wij voor het juiste materiaal op de juiste plek. Jullie hoeven enkel nog de leden uit te nodigen. 

Het evenement

Het evenement kan uit zowel een poulefase als een knock-outfase bestaan, geschikt voor 32 tot 128 personen. Esportslokaal helpt bij de op- en afbouw, de speluitleg, begeleiding en monitoring van het FIFA evenement, zodat alles soepel zal verlopen.

Profiteer

Verdien een extraatje met het organiseren van een FIFA evenement. Denk hierbij aan extra barinkomsten en natuurlijk extra sponsorinkomsten!

Plezier

Esportslokaal brengt competitief plezier naar jou! Onze enthousiaste eventbegeleiders zorgen voor een plezierige sfeer tijdens jouw evenement. Zij zullen ervoor zorgen dat er nog een lange tijd over het FIFA evenement gesproken zal worden.