Fortnite evenementen

Fortnite van Epic Games is op dit moment de populairste Battle Royale. Dag in dag uit spelen jong en oud online, bouwend en schietend tegen elkaar om als laatste over te blijven. Wat is nou leuker dan juist bij elkaar te zijn en dan online te strijden? Juist ja! Esportslokaal verzorgt dan ook niet alleen Fortnite toernooien maar ook Fortnite kinderfeestjes. Op deze manier kunnen wij competitief plezier op lokaal niveau naar jou toe brengen!

Fortnite esports toernooi evenement esports lokaal

Esportslokaal ondersteunt in alles

Voorbereiding

Esportslokaal verzorgt de complete voorbereiding van het fortnite evenement. Wij zorgen voor een online inschrijfomgeving, helpen jou met de juiste promotie en schrijven een draaiboek! Het enige wat je zelf moet doen is de juiste mensen uitnodigen.

Het evenement

Esportslokaal Fortnite evenementen bestaan uit Build Battles of Kill Games. Geschikt vanaf 6 personen. Wij helpen bij de op- en afbouw, zijn aanwezig voor speluitleg, begeleiding en eventueel monitoring van jouw toernooi of kinderfeestje.

Iedereen is een winnaar

Ondanks dat er maar éen de winnaar kan zijn betekent het niet dat er maar één iemand met een prijs naar huis gaat. Esportslokaal zorgt ervoor dat naast de winnaar, iedereen een leuk aandenken heeft!

Plezier

Esportslokaal brengt competitief plezier naar jou! Onze enthousiaste eventbegeleiders zorgen voor een plezierige sfeer tijdens jouw Fortnite evenement of kinderfeestje. Zij zullen ervoor zorgen dat er nog een lange tijd over het Fornite evenement of kinderfeestje gesproken zal worden.