Het HBSV Online FIFA 20 Toernooi

Welkom op de pagina van het HBSV Online FIFA 20 Toernooi.  Het toernooi vindt plaats op 11 juli van 13:00 uur tot 18:00 uur. Er is plek voor 64 deelnemers. VOL=VOL, dus wacht niet te lang met inschrijven. Wanneer wij de 64 inschrijvingen hebben behaald kun je je wel nog inschrijven, maar dan word je op een reservelijst geplaatst. Dit betekent dat als een deelnemer niet komt opdagen, de persoon bovenaan op de reservelijst hem/haar mag vervangen.

Het is een één tegen één toernooi bestaande uit een knock-out systeem. Dit betekent dat de winnaar van elke wedstrijd door gaat naar de volgende ronde. Wil jij in die finale belanden? Zorg er dan voor dat jij goed voorbereid bent. De finale wordt namelijk live op Twitch uitgezonden met live commentaar van twee HBSV leden!

De regels van het toernooi zijn te vinden in het reglement. Neem dit dus goed door om eventuele misverstanden te voorkomen!

Maak jij tijdens het HBSV Online FIFA 20 Toernooi een mooie goal of vette actie? Stuur deze momenten dan naar ons op. Wij zullen deze momenten dan delen op onze Social Media kanalen!

Aantal deelnemers

7/64

10.93%

Prijzen - Het HBSV Online FIFA 20 Toernooi

De prijzen voor de top drie zijn als volgt verdeeld.

Eerste plaats: €50 Playstation tegoed.

Tweede plaats: €30 Playstation tegoed.

Derde plaats:  €20 Playstation tegoed.

HBSV esportslokaal fifa 20 toernooi