Het HBSV Online FIFA 20 Toernooi - Reglement

Algemeen

1. Deelnemers die meedoen aan een toernooi zijn verplicht om op de hoogte zijn van alle regels. Daarnaast mogen alleen leden van HBSV deelnemen aan dit toernooi.

2. Het toernooischema zal op 11 juli om 10:00 uur geplaatst worden voordat het toernooi begint. Nadat het toernooi begonnen is zullen er geen wissels of speelschema wijzigingen toegestaan worden. Het toernooischema zal te vinden zijn op esportslokaal.nl/hbsvschema

3. Wedstrijden dienen gespeeld te worden tijdens de aangegeven tijden.

4. Spelers die meedoen dienen het gehele toernooi te spelen met het doorgegeven PS4 gebruikersnaam.

5. Alle deelnemers zijn verantwoordelijk voor hun eigen internetverbinding en dienen een goede internet verbinding te hebben om zoveel mogelijk “lag” te voorkomen. 

Toernooi Richtlijnen

1. Iedere deelnemer dient zich in te schrijven via het inschrijfformulier. 

2. Alle deelnemers dienen zich om 12:45 in te checken met de tekst ‘PS4 gebruikersnaam’ checkt in. Dit kan op Instagram of Discord. Ook mensen die op de reservelijst staan moeten in checken om 12:45 uur.

3. Het toernooischema zal op 11 juli om 10:00 uur bekend worden gemaakt.

4. De speler die ‘thuis’ speelt is verantwoordelijk voor het starten van de wedstrijd.

5. Beide deelnemers zijn zelf verantwoordelijk voor het contact leggen met elkaar en het spelen van de wedstrijd.

6. Als beide spelers klaar zijn en begonnen zijn aan de wedstrijd is het niet toegestaan om extra pauzes te houden buiten die pauzes die in de game zijn toegestaan.

7. Iedere deelnemer is verplicht om één foto van de uitslag te maken. Op deze foto moet staan: de score en de namen staan. De foto kan via Instagram of Discord verzonden worden. 

8. Wanneer een wedstrijd tijdens het toernooi bekend is, moet deze direct gestart worden. Als de wedstrijd na 15 minuten nog niet is gestart, wordt de schuldige speler gediskwalificeerd.

Specifieke game instellingen FIFA

Algemeen:

  • Instellingen: Standaard instellingen
  • Wedstrijdduur: 12 minuten (6 minuten per helft)
  • Spelsnelheid: Normaal
  • Niveau: Legendarisch

1. Alle wedstrijden worden gespeeld via “online vriendschappelijk”

2. Alle wedstrijden worden gespeeld met online selecties

3. Alleen tactisch verdedigen is toegestaan.

4. Het gebruik van custom opstellingen is verboden, alleen standaard opstellingen toegestaan (dus geen spelers verplaatsen met “vierkantje”)
(Bij constatering van een custom opstelling, dit tijdens de wedstrijd aangeven aan de admin middels een screenshot. De tegenstander krijgt dan waarschuwing en wordt er een nieuwe pot gespeeld met de juiste opstelling. Bij een tweede overtreding van de tegenstander volgt een “free win”.)

5. Indien de EA servers uitvallen tijdens een wedstrijdronde en alle deelnemers tegelijkertijd uit een wedstrijd worden gekickt, wordt de desbetreffende wedstrijdronde opnieuw gespeeld.

6. Indien 2 spelers niet tegen elkaar kunnen spelen omdat ze niet met elkaar kunnen “connecten” in een vriendschappelijke wedstrijd, zal een van de deelnemers gediskwalificeerd worden.

7. Als de internetverbinding van een van de partijen uitvalt, wordt de wedstrijd hervat op de resterende tijd en de huidige stand.

8. Knock-out fase:

  • Er wordt tot en met de finale Best of One (een match) gespeeld. Dit betekent dat de winnaar verder gaat in het toernooi en de verliezer uit het toernooi ligt.
  • Bij gelijkspel wordt er een nieuwe match gespeeld, waarin Golden Goal wordt gehanteerd (De eerste die scoort, wint). Vergeet NIET een foto te maken van het gelijkspel.
  • De finale bestaat uit een Best of One.

Gedragregels:

1. Alle deelnemers aan het toernooi moeten respectvol met elkaar en de organisatie omgaan.

2. Wanneer een deelnemer kwetsende, beledigende of racistische uitingen heeft richting zijn/haar tegenstander, wordt deze per direct gediskwalificeerd en worden er disciplinaire maatregelen getroffen worden.

3. Een grote mond en/of bedreigingen tegen de organisator per direct diskwalificatie.

4. Bij fraude en/of cheats wordt een deelnemer direct gediskwalificeerd en worden er disciplinaire maatregelen getroffen.

Uitslagen gespeelde wedstrijden

Van alle gespeelde wedstrijden moeten beide deelnemers een screenshot sturen. Dit kan via Instagram of Discord. Na elke wedstrijd hebben de deelnemers tien minuten de tijd om een screenshot te versturen.

Stuur je screenshots/foto's