Online FIFA 20 Toernooi

Op dit moment leven we in een tijd waarin het lastig is om met vrienden, collega’s of teamgenoten samen te komen. Gelukkig is een online FIFA 20 toernooi wel mogelijk! Denk aan een competitieve afsluiter van het seizoen voor je lokale voetbalvereniging, een vervanging van de vrijdagmiddagborrel of het kinderfeestje dat op deze manier wel door kan gaan. Esportslokaal brengt jullie online samen op een competitieve manier!

Esportslokaal fifa toernooi esports evenementen limburg gelderland brabant

Esportslokaal ondersteunt in alles!

Voorbereiding

Esportslokaal verzorgt de complete voorbereiding. Zo zorgen wij voor een online inschrijfomgeving, een online omgeving met het toernooischema en helpen we jou met geschikte promotie.

Het toernooi

Het FIFA 20 toernooi kan uit zowel een poulefase als knockuitfase bestaan. Geschikt voor 16-128 personen. Wij zijn het online aanspreekpunt en begeleiden en monitoren het FIFA 20 toernooi.

Profiteer

Verdien een extraatje met het organiseren van een FIFA 20 toernooi. Door een deelnemersbijdrage te vragen kan je je verloren kantine inkomsten compenseren. Je kunt hier een consumptiebon tegenoverstellen. Zo zorg je ervoor dat er in deze onzekere tijden toch nog liquide middelen binnenhaalt. 

Plezier

Door het organiseren van een online FIFA 20 toernooi haal je competitief plezier in huis. Daarnaast maakt de top drie kans op een leuke prijs! Esportslokaal is hierbij de sleutel.