Call of Duty Warzone - Thuis Dansen in Verdansk #3 Reglement

De spelregels van dit toernooi zullen veel lijken op de spelregels van het Twitch Rivals toernooi met een eigen twist hieraan. Alle deelnemers spelen de gamemode ‘BR Trio’ in Call of Duty Warzone. Gebaseerd op jullie drie beste games, worden er punten aan jullie toegekend. De nummers een, twee en drie zullen er met een prijs van door gaan.

– De Team Captains checken hun teams in op Zaterdag 28 november om 17:45 uur. Dit kan op Instagram of Discord. Bij het inchecken vermeld je ‘*Teamnaam* checkt in’.

– Het toernooi begint om 18:00 uur en duurt tot 21:00 uur.

– Om 17:55 uur wordt de clantag bekend gemaakt die jullie alle drie moeten gebruiken. Screenshots/foto’s waar de clantag niet op te zien is tellen NIET mee. De clantag wordt geplaatst op Instagram verhaal en in Discord. Het is dus van belang dat een van de twee kanalen gevolgd wordt!

– Jullie hebben drie uur de tijd om matches te spelen. Maak na elke match een screenshot, foto of video van de plaatsing van jullie team en een screenshot, foto of video van het scoreboard. Zorg dat de clantags altijd duidelijk in beeld zijn. Is de clantag niet duidelijk in beeld telt de screenshot/foto NIET!

– Doe dit tot 21:00 uur. Vanaf 21:00 uur hebben jullie tot 21:20 uur de tijd om jullie 3 beste matches uit te zoeken en op te sturen naar Esportslokaal via Instagram of Discord. Vermeld bij het opsturen van de screenshots, foto’s of video’s DUIDELIJK je Teamnaam. Inzendingen na 21:20 uur tellen NIET mee!

– Als je screenshot, foto of video onduidelijk is telt de match NIET mee!

– Aan de hand van deze drie screenshots/foto’s krijgen jullie punten toegerekend en hieruit zal een eerste, tweede plaats en derde plaats uit het toernooi komen. Deze winnaars zullen uiterlijk om 00:00 uur bekend worden gemaakt op Instagram en Discord. Met de winnaars nemen wij contact op voor de prijsafhandeling.

– Valsspelen, schelden, trollen en vervelend gedrag wordt niet getolereerd en resulteert in diskwalificatie!

– Het is Esportslokaal voorbehouden om teams uit het toernooi te halen bij een sterk vermoeden van valsspelen.

– Jezelf afschermen voor CODtracker wordt niet in dank afgenomen. Wanneer wij de stats van jouw team willen checken en wij niet kunnen controleren of de stats legit zijn. Dan is er de mogelijkheid op diskwalificatie.

– Deelnemers horen woonachtig te zijn in Nederland of België.

Puntenindeling

– Een kill telt voor éen punt.

– Een Victory telt voor 20 punten. Plaats 2: 15 punten. Plaats 3: 13 punten. Plaats 4-6: 11 punten. Plaats 7-10: 9 punten. Plaats 11-15: 7 punten. Plaats 16-20: 5 punten. Plaats 21-30: 3 punten. Plaats 31 of meer: 1 punt.

Stuur je screenshots/foto's